037.35.00.777  062.443.010

4d ultrazvuk300

trudnica300

kontracepcija300

4d ultrazvuk4D ultrazvuk omogućuje vam da se tokom trudnoće što više približite bebi, upoznavajići čak i njen karakter, posmatrajući kako se ponaša, još u stomaku i kako ona zapravo izgleda.

Ultrazvuk u trudnoći omogućava praćenje svakoga detalja u toku razvoja Vaše bebe.

4D ultrazvukom je tehnološki najsavremeniji pregled koji obezbeđuje trodimenzionalni prikaz vaše bebe u datom momentu. Na taj način možete videti bebine pokrete, u sve 3 dimenzije u prostoru i to veoma realno.

Ovi pregledi se snimaju i svaka pacijentkinja dobija video zapis pregleda i/ili fotografije bebe.

Za svakog roditelja ova slika predstavlja, priznaćete, jako prijatno iznenađenje, jer su pokreti i izgled fetusa, veoma slični pokretima nerođene bebe, a kod nas je praksa da, u ovom prizoru, uživaju oba roditelja.

Video zapis će omogućiti budućim roditeljima da kod kuće posmatraju snimak svoje bebe,te na taj način ostvare posebnu međusobnu povezanost. Ponekad se lice bebe ili pokreti ne vide. Razlog tome može biti pozicija bebe, tj. kada je ona licem okrenuta ka kičmi majke.

Ukoliko ste trudni i voleli bi ste da vidite to malo, još nerođeno biće, 4D ultrazvuk pravi je izbor, jer se jasne i realne slike bebe mogu videti tokom cele trudnoće.

Bitno saznanje je da se u poslednjih 30 godina nije dokazala štetnost UZV ni za majku, niti bebu.

Pošaljite zahtev

Popinite ovaj formular da zakažete pregled. Kontaktiraćemo Vas preko e-mail adrese.

5 + 12 = ?

Mi brinemo o vašem zdravlju

Ginekologija. Ginekologija je grana medicine koja se bavi dijagnostikom i lečenjem bolesti ženskog reproduktivnog sistema. Naziv ginekologije potiče od grčkih reči „gine"'-žena i „logos"-nauka, tako da je ginekologija u bukvalnom prevodu nauka o ženama. Moderna ginekologija je usko povezana sa akušerstvom te proučava i prati promene u ženskom telu vezane zatrudnoću i porođaj, od momenta začeća do kraja postpartalnog perioda.

hot clinicUrologija je grana kliničke medicine koja se bavi etiologijom, patogenezom i dijagnostikom oboljenja urinarnog trakta kod muškaraca i kod žena, kao i reproduktivnim organima kod muškaraca.

Interna medicina bavi se proučavanjem, lečenjem i sprečavanjem unutrašnjih bolesti (bolesti srca, krvi i krvnih sudova, organa za varenje, pluća i dr.).

Opširnije...

 

Radno vreme

Ponedeljak - petak

08.00 - 21.00

Subotom

08.00 - 15.00

Posetite nas

mapDrinčićeva 27, Kruševac, Srbija

 

map037.35.00.777